Любовта към записи, флашки, случайно изтекли снимки, СРС-та, явочници и явочни квартири

...
Любовта към записи, флашки, случайно изтекли снимки, СРС-та, явочници и явочни квартири
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ченгеджийски номера

Любовта към записи, флашки, " инцидентно "  изтекли фотоси, СРС-та, явочници и явочни квартири ще почине 3 дни след последния българин! След интензивна артилерийска подготовка (да го кажем на неговия език) от негови някогашни министри, Румен Радев продължава да атакува ръководещите. Интересно е, че не всичките - а единствено Демократична България и Политическа партия, които бие при всяка опция. И по този начин отново вкара " записа " в обращение - тъкмо два пъти в едно изявление. От Солун, където другояче е на посещаване на панаир индивидът.

Кирил Петков пък малко, сякаш посъветван от някой пиар да употребява тактичност " бумеранг ", назова изнасянето на данни за роднините на претендента Васил Терзиев " ченгеджийски номера ". Абе не това са тъкмо ченгеджийските номера - обстоятелства са това...

Но замерянето с вещици от килера в действителност в никакъв случай няма да свърши на тази територия!

На фона на това Клуб Z ви сервира през днешния ден пространна разработка - къде какви уйдурми са текли вътре в " малката сглобка ", кой кого е ритал по кокалчетата под масата и кои са възможните претенденти на локалните избори.

На фона на всичко това оп-оп-оп-оп-оп-оп-оп-оп ала-бала Милена Славова продължава войната си против прайда и ЛГБТ общността. Или пък за правото да се изрича човек свободно - зависи от съда.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР